«Πώς θα βρουν οι πελάτες τη σελίδα μου;» «Πώς θα έχω περισσότερους επισκέπτες;» «Μπορώ με κάποιο τρόπο να αυξήσω την επισκεψιμότητα;»… Αυτά είναι αναμφίβολα τα τρία σημαντικά ερωτήματα που γεννιούνται για κάθε νέα ιστοσελίδα, e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) ή portal που σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε, «ανέβηκε» στο διαδίκτυο.

Η Onlife, γνωρίζοντας ότι η αποδοτική σχεδίαση μιας ιστοσελίδας είναι μόνο η «αρχή» για τη διαμόρφωση της εικόνας της επιχείρησής σας στον Παγκόσμιο Ιστό, έχει εξοικειωθεί με όλες τις SEO τεχνικές που επιτυγχάνουν να αυξήσουν τόσο το πλήθος όσο και την ποιότητα των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας.

Η τεχνική SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης), έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης προϊόντα ή υπηρεσίες χρησιμοποιώντας λέξεις – κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ξεκινάμε με διεξοδικό έλεγχο των κύριων ανταγωνιστών και έρευνα πάνω στα keywords αλλά και σε όλες τις επιμέρους λεπτομέρειες όπως HTML tags: κεφαλίδες και κείμενο έντονης γραφής, συχνότητα όρων, εγγύτητα & ακολουθία λέξεων κλειδιών, κείμενο μέσα σε tags, εισερχόμενους υπερσυνδέσμους.

Μέσω της βελτίωσης της δομής αλλά και του περιεχομένου της ιστοσελίδας, στόχος είναι μια όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδα, ώστε να ανεβαίνει στη βαθμολογία (ranking) στον Παγκόσμιο Ιστό και μαζί με αυτήν, να αυξάνεται το πελατολόγιό σας και ο κύκλος εργασιών σας.


Διαδικασία SEO – Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων:

  • Προσδιορισμός του target group
  • Ανάλυση ανταγωνισμού
  • Έρευνα λέξεων – κλειδιών
  • Προσαρμογή του περιεχομένου της ιστοσελίδας (ευανάγνωστο και επιμελημένο κείμενο)
  • Βελτιστοποίηση όλων των παραμέτρων SEO (τίτλοι & παράγραφοι, Meta tags, ALT tags, διαμόρφωση των μενού)
  • Καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης
  • Καταχώρηση σε άλλες ιστοσελίδες όπως κατάλογοι επιχειρήσεων
  • Αναφορές για την πρόοδο και τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης

Θέλετε προσφορά για την προώθηση της ιστοσελίδας σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε τη λύση που χρειάζεστε