Δημιουργία Λογοτύπου

Ένα έξυπνο και πρωτότυπο λογότυπο αποτελεί την πρώτη εικόνα της εταιρίας σας και αντανακλά το ύφος, το όραμα, την κουλτούρα και το χαρακτήρα κάθε επιχείρησης. Η Onlife συνεργάζεται με ομάδα έμπειρων γραφιστών, που έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν πρωτότυπα, ιδιαίτερα, πρωτοποριακά εταιρικά λογότυπα σε διανυσματική (vector graphics) μορφή, που θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας σας και θα επισφραγίσουν την επωνυμία σας με τον πλέον δημιουργικό τρόπο.

Επαγγελματική Κάρτα

Σημαντική για την εικόνα σας στην πρώτη επαφή με τον πελάτη είναι οι επαγγελματικές κάρτες, που αποτελούν μικρογραφία της προσωπικότητας και του οράματος της εταιρίας σας. Στην Onlife μπορούμε να σχεδιάσουμε επαγγελματικές κάρτες που θα ξεχωρίζουν και θα δημιουργούν την εξαιρετική «πρώτη» εντύπωση που απαιτείται για την προβολή σας και την επαφή σας με τους συνεργάτες σας.

Έντυπο Υλικό

Οι εταιρίες συχνά επιλέγουν πέραν της ηλεκτρονικής προβολής και την έντυπη προβολή μέσω φυλλαδίων, εταιρικών εντύπων, διαφημιστικών, αφισών κλπ. Η Onlife διαθέτει έμπειρη ομάδα γραφιστών, σχεδιαστών, art designers, κειμενογράφων, που θα σας προτείνουν τον πλέον ενδεδειγμένο σχεδιασμό του εντύπου που χρειάζεστε για την προβολή σας, από το περιεχόμενο μέχρι την τελική σελιδοποίηση.

Εταιρική Ταυτότητα

Η ισχυρή εταιρική ταυτότητα είναι το Α και το Ω της γενικής εικόνας της εταιρίας, που θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευκρίνεια, αμεσότητα, ομοιομορφία, πρωτοτυπία, ώστε να αφήνει μια ολοκληρωμένα θετική εντύπωση στον πελάτη σας και να σας διακρίνει από τους ανταγωνιστές σας. Μελετώντας τον ανταγωνισμό και το προϊόν / υπηρεσίες που παρέχει ο εκάστοτε πελάτης, προτείνουμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας, που περιλαμβάνει όλους τους επιμέρους τομείς, όπως για παράδειγμα, τη σχεδίαση λογοτύπου, εταιρικών καρτών, επιστολόχαρτου, folder, φακέλου, κλπ.

Θέλετε προσφορά για Λογότυπο, Κάρτα, Έντυπο Υλικό ή Εταιρική Ταυτότητα;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε τη λύση που χρειάζεστε